WOW-EFFECT organiseert een gedeelde repetitie ter viering van de Internationale Theaterdag

Twee amateur toneelgroepen uit Nijmegen, WOW-EFFECT Theater en Playback Theater Storyline, zullen tezamen op de Internationale Theaterdag (27 Maart) een avond vullen. Na de gedeelde avond van vorig jaar, dit maal met Toneelgroep Twister en The Fool’s Men naast ons, zal dit onze tweede editie zijn. WOW-EFFECT heeft als doel o.a. om verbindingen op te bouwen binnen de amateurtheater-gemeenschap van Nijmegen, maar ook daarbuiten, over de komende jaren.

De repetitie zal starten met gezamenlijke oefeningen en team building activiteiten, hierin begeleid door de regisseurs van beide gezelschappen. Hiermee pogen we een goede onderlinge connectie op te bouwen. Hiernaast bieden de regisseurs ook weer inzichten in de werkwijze van de andere vereniging. Beide groepen zullen vervolgens een stuk van hun huidige productie delen, met constructieve feedback en elkaar helpen als middelpunt. Ervaring heeft geleerd dat zo’n avond een waardevolle kans is om nieuwe inzichten te verkrijgen en te leren van elkaars creativiteit. Ter afsluiting zullen we achteraf de nieuwe banden versterken bij de bar nabij de repetitielocatie.

Details:

Donderdag 21-03-2019
20:30 – 22:30
Wijkcentrum Burghardt

Over WOW-EFFECT:

WOW-EFFECT is de grootste internationaal samengestelde amateurtoneelgroep in de Nijmeegse cultuursector. Vele verschillende culturele en maatschappelijke achtergronden komen samen in haar activiteiten. Voor haar huidige productie, “The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde“, houd WOW-EFFECT haar repetities op donderdagavonden, in het wijkcentrum Burghardt. De opvoeringen ervan zullen plaatsvinden op 15 en 16 Juni in de Lindenberg.

Contact:

Groep WOW-EFFECT Theater
Contactpersoon Tulya Kavaklioglu
Email woweffecttheater@gmail.com
Website woweffecttheater.eu
Telefoon +31610697370

 

World Theatre Day 2018