Loading Events

Een nieuw theaterfestival in De Lindenberg Nijmegen.

Het Schort Kort Theaterfestival toont vier korte voorstellingen gemaakt door vier verschillende theatergroepen. Elke voorstelling duurt 20 tot 30 minuten.

De voorstellingen zijn te zien op vrijdagavond 10 en zaterdagavond 11 november. De organisatie is in handen van Jobert Franken.

Theatergroep MAF (Middle Age Formation)
MAF speelt al vele jaren met elkaar in steeds wisselende samenstellingen. Spelers spelen samen en regisseren elkaar of anderen.
Variërend van musicals tot toneelstukken voor jong en oud en altijd met een lach.
Regisseur: Mariëlle Griep

Theatergroep MIES
Theatervereniging MIES Nijmegen is al negen jaar de plaats waar studenten hun eerste echte toneelervaring kunnen opdoen onder begeleiding van een ervaren regisseur. MIES zag in 2008 het levenslicht als Mag Ik Even Storen.
Regisseur: Pieter van Terheijden
miesnijmegen.com

WOW-EFFECT Theater
Een internationale theatergroep, opgericht in 2014. De spelers komen vanuit verschillende landen over de hele wereld en zijn voornamelijk expats en uitwisselingsstudenten. Alle voorstellingen van de groep zijn Engelstalig. Het doel van WOW-EFFECT is om verschillende culturen te verbinden en mensen van over de hele wereld op een gezellige en creatieve manier bij elkaar te brengen.
Regisseur: Tanya de Kruijff
woweffecttheater.eu

Het Schort
Onder de naam Het Schort maakt theatermaker Jobert Franken zowel korte als lange voorstellingen. Kenmerkend voor zijn toneelstukken zijn humor en absurdisme. Het Schort werkt met diverse professionele amateurspelers.
Regisseur: Jobert Franken
www.hetschort.nl

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top